تحقیق تاثیر اثربخشی برنامه های فوق برنامه تربیت بدنی دانشگاههای کشور

تحقیق تاثیر اثربخشی برنامه های فوق برنامه تربیت بدنی دانشگاههای کشور تحقیق تاثیر اثربخشی برنامه های فوق برنامه تربیت بدنی دانشگاههای کشور

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 62 KB

تعداد صفحات : 41

بازدیدها : 199

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

تاثیر اثربخشی برنامه های فوق برنامه تربیت بدنی دانشگاههای کشور

بخشهایی از متن:

اداره كل تربیت‌ بدنی ‌و فعالیت های فوق برنامه

 اداره کل تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه شاهد از زیر مجموعه های معاونت دانشجویی این دانشگاه بوده که خدمات خود را در دو بخش کلی شامل ، تربیت بدنی و ورزش (کلیه فعالیت های ورزشی خواهران و برادران) و فوق برنامه (شامل انجمن های علمی پژوهشی دانشجویی ، همایش دانشجویان جدیدالورود ، جشن دانش آموختگان دانشگاه و عمره دانشجویی) به دانشجویان ، کارکنان و هیئت علمی دانشگاه ارائه می نماید. باتوجه به این که این مکتوب برای افرادی تنظیم شده است که دانشجو هستند یا در آینده دانشجو خواهند شد ، تنظیم شده است ، ازتوضیح ورزش مربوط به کارکنان دانشگاه خودداری شده است.

توجه : باتوجه به این اداره کل فعالیت های خودرا حتی الامکان متناسب با نیاز دانشجویان تنظیم می کند لذا از ذکر مصادیق ورزشی (رشته های ورزشی) خودداری شده است.

...

الگویی که از آن سخن می گویید چه تفاوتی با الگوی فعلی دارد؟

- همان طور که می دانید، درالگوی فعلی که اکنون در مدارس اجرا می شود، فعالیتهای پرورشی، مطابق با آیین نامه، به دو دسته تقسیم می شوند؛ فعالیتهای رسمی و فعالیتهای فوق برنامه. این دسته بندی موجب سوء تفاهمهای زیادی حتی برای مدیران و معلمان و مربیان مدارس شده است. به این معنا که گویا فعالیتهای پرورشی، فعالیتهای غیررسمی و فوق برنامه ای هستند که ضرورت و اولویت چندانی ندارند و اگر لازم بود اجرا می شوند و اگر وقت نبود ضرورتی ندارند و حتی می توان از این وقت برای فعالیتهای دیگر آموزشی استفاده کرد. به همین دلیل، فعالیتهای پرورشی ممکن است در مدارس، عملا  به ساعت خاص پرورشی محدود شوند و یا از بازدهی مناسب برخوردار نباشند. در حالی که در الگوی جدید، که به امید خداوند متعال، تلاش می کنیم تا پس از نهایی شدن، آن را هرچه زودتر در مدارس اجرایی کنیم، این دسته بندی کنار گذاشته می شود. به عنوان مثال، ما فعالیتهای فوق برنامه و مکملها را در دسته ای به نام «غنی سازی پرورشی»  قرار داده ایم و برای آن تعریف مشخصی هم نوشته ایم تا این دسته از فعالیتها که ظرفیت بالایی هم دارند، کارکرد و اثربخشی  درست خود را داشته باشند.

...

یکی از ویژگی‌های آموزش و پرورش پیشرفته و مدرن، توجه ویژه به فعالیت‌هایی است که دانش‌آموزان در بیرون از کلاس و مدرسه انجام می‌دهند. این قبیل فعالیت‌ها بدون شک بیشتر از فعالیت‌های کلاسی در رشد دانش‌آموزان مؤثر هستند. بر دستگاه تعلیم و تربیت هر کشوری واجب است در راستای این مهم وارد عرصه شده و زمینه‌های اجرایی این فرایند را فراهم بیاورد.

توسعه و غنی‌سازی فعالیت‌های مکمل و فوق‌برنامه با توجه به رویکرد نسبتاً متمرکز برنامه‌ریزی درسی و توجه کافی نداشتن به رشد مهارت‌های اجتماعی، عاطفی و شناختی فراگیران و در فرآیند یاددهی ـ یادگیری، لازم است برای تعدیل نارسایی و کاستی‌های برنامه درسی، توجه به علایق و استعدادها، پاسخ به نیازهای فردی، غنی‌سازی اوقات فراغت، پاسخ به تحولات پرشتاب دنیای امروز و تعمیق فرآیند یاددهی ـ یادگیری، فعالیت‌هایی در قالب مکمل و فوق‌برنامه برای اجرا در مدارس در نظر گرفته شود.

 

منبع دارد.

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید