تحقیق روانشناسی یادگیری

تحقیق روانشناسی یادگیری تحقیق روانشناسی یادگیری

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 6 KB

تعداد صفحات : 15

بازدیدها : 245

برچسبها : روانشناسی یادگیری طراحی یادگیری

مبلغ : 15000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی روانشناسی یادگیری پیرامون طراحی یادگیری مؤثر (The Psychology of Learning)

معرفی مقاله تحقیقاتی بررسی روانشناسی یادگیری

بخشهایی از متن مقاله

امروزه توانایی یادگیری یکی از دلایل کلیدی جهت پذیرش و بر عهده گرفتن نقش ها و باقی ماندن در آن نقش و سازمان ها توسط افراد است. با توجه به اهمیت یادگیری در جذب و حفظ استعدادها و توانایی ارتقاء مهارت های نیروی کار در زمان تغییرات مداوم، باید اطمینان حاصل کنیم که روش های یادگیری ما کاملاً انسان محور بوده و نیازهای متنوع نیروی کار را به خوبی برآورده می کنند. روانشناسی و علوم اعصاب ابزارهایی را برای دستیابی به این هدف در اختیار ما قرار می دهند.

در روانشناسی یادگیری، مجموعه ای از نظریه های مبتنی بر شواهد را معرفی می کنیم تا به شما کمک کنیم درک کنید که چگونه و چرا افراد یاد می گیرند و اطلاعات را به خاطر می سپارند. این دانش به سازمان ها کمک می کند برنامه های یادگیری و توسعه خود را بهتر طراحی و ارائه کنند. با ساده سازی این نظریه های پیچیده و تبدیل آن ها به اصول پایه ای، می توانید انتقال مؤثرتر دانش، حفظ بهتر حافظه، تعامل بیشتر کارکنان با یادگیری، کاربرد عملی یادگیری و در نهایت بازدهی بیشتری از سرمایه گذاری در یادگیری خود به دست آورید.

یادگیری یعنی برقراری ارتباط

یادگیری به معنای ایجاد ارتباط است، به ویژه بین مغز اجرایی و مغز احساسی ما.

احساسات تأثیر قوی بر توجه و نحوه تمرکز ما دارند. این کنترل ذهنی و اجرایی، به شدت با فرایندهای یادگیری مرتبط است، زیرا ظرفیت های محدود ذهنی ما بهتر می توانند بر اطلاعات مرتبط متمرکز شوند و این امر یادگیری را مؤثرتر می کند. احساسات همچنین به رمزگذاری کمک کرده و فرایند بازیابی اطلاعات را تسهیل می کنند. یافته های اخیر تصویربرداری عصبی نشان داده اند که آمیگدال (بادامه) و قشر جلوی پیشانی با لوب گیجگاهی میانی همکاری می کنند.

ارتباط بین شناخت و احساس بسیار حیاتی است. از نظر زیست شناسی عصبی، عملاً امکان پذیر نیست که بدون احساسات، خاطرات ساخته شوند، تفکرات پیچیده انجام شوند، یا تصمیمات معنادار گرفته شوند. ما تنها درباره مسائلی عمیق فکر می کنیم که برایمان اهمیت دارند. بنابراین، کمک به یادگیرندگان برای اهمیت دادن به آنچه می آموزند دشوار، اما برای یادگیری مؤثر و انگیزش درونی ضروری است. یادگیری معنادار به معنای کمک به فراگیران و یادگیرندگان است تا مهارت های جدید و موردی را به تجربیات ذاتاً عاطفی و ذهنی معنادار پیوند دهند.

دارای یک مقاله ترجمه شده در مورد روانشناسی یادگیری (The Psychology of Learning) و یک تحقیق کوتاه در این موضوع جمعا دارای 15 صفحه word

فهرست مطالب مقاله

روانشناسی یادگیری

چگونه یاد می گیریم؟

چگونه به خاطر می آوریم؟

مغزهای ما اعضایی اجتماعی هستند

یادگیری یعنی برقراری ارتباط

اهمیت سن

تغییر نگرش به یادگیری با افزایش سن

راهکارهایی برای یادگیری بهتر افراد مسن تر

خلاصه

منابع

تحقیق خلاصه ای بر روانشناسی یادگیری

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید