پاورپوینت تجزیه و تحلیل شغل فصل سوم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت

پاورپوینت تجزیه و تحلیل شغل فصل سوم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت پاورپوینت تجزیه و تحلیل شغل فصل سوم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت

دسته : مدیریت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 167 KB

تعداد صفحات : 22

بازدیدها : 1027

برچسبها : مدیریت منابع انسانی سعادت تجزیه و تحلیل شغل

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه پاورپوینت تجزیه و تحلیل شغل (فصل سوم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت) در 22 اسلاید قابل ویرایش

کتاب مدیریت منابع انسانی دکتر اسفندیار سعادت از جمله منابع مهم درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل سوم این کتاب با عنوان تجزیه و تحلیل شغل می باشد.

جهت دانلود فصول دیگر کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت بر روی مدیریت منابع انسانی سعادت کلیک کنید تا به لیست همه فصلهای این کتاب دسترسی داشته باشید.

فهرست مطالب

مقدمه

تعریف تجزیه و تحلیل شغل

مراحل تجزیه و تحلیل شغل

روشهای تجزیه و تحلیل شغل

رابطه میان تجزیه و تحلیل شغل، شرح شغل و شرایط احراز شغل

تنظیم شرح شغل

تنظیم شرایط احراز شغل

کاربرد تجزیه و تحلیل شغل

تجزیه و تحلیل شغل بر عهده کیست؟

مشکلات تجزیه و تحلیل شغل

طراحی شغل

روش مدیریت علمی

روش انگیزشی

نظریه دوعاملی هرزبرگ

نظریه فعال سازی

نظریه ویژگی های شغل

روش سیستمی

روش مبتنی بر ویژگی های عامل انسانی

بخشهایی از متن:

مقدمه

سازمان در تعریف، سیتمی عقلایی است که در آن گروهی از افراد برای رسیدن به اهدافی مشترک و از پیش تعیین شده آگاهانه و به طور منظم با یکدیگر مشارکت می کنند. سازمان زمانی ایجاد میگردد که رسیدن به هدف، از عهده یک فرد بتنهایی خارج باشد؛ پس پایه و اساس سازمان در مجموع، وظایفی است که به وسیله اعضای آن انجام می گیرد. بدیهی است که این وظایف باید متناسب با یکدیگر، دارای هماهنگی و در جهت رسیدن به اهداف سازمان باشند. بنابرابن، تجزیه و تحلیل و شناخت مشاغل در سازمان، بخش مهمی از وظایف مدیریت منابع انسانی محسوب می شود.

روشهای تجزیه و تحلیل شغل

1. مشاهده مستقیم: مشاهده مستقیم کار روشی است که می توان برای مطالعه و تجزیه و تحلیل مشاغل نسبتاً ساده از آن استفاده کرد. در این روش، تحلیلگر، اجزای کار به وسیله شاغل یا شاغلان کار را تحت نظر می گیرد و با یادداشتهایی که برمی دارد، طریقه انجام دادن آن را شرح می دهد.

2. مصاحبه: در این روش تحلیلگر با کسانی که اطلاعاتی درباره شغل دارند، ارتباط برقرار می کند و طی جلساتی اطلاعاتی لازم را جمع آوری می نماید. مصاحبه به صورت آزاد یا بسته برگزار می شود. مصاحبه آزاد چارچوب یا محتوای مشخص و از پیش تعیین شده ای ندارد و جو مصاحبه و رابطه ای که میان مصاحبه کننده و مصاحبه شونده به وجود می آید، مسیر و شکل آن را تعیین می کند. بر خلاف مصاحبه آزاد، چارچوب مصاحبه بسته یا به قولی مصاحبه منظم، کاملاً معلوم است و سوالات از قبل تعیین شده اند. مصاحبه گر بر اساس فهرستی که دارد، هر یک از سوالات را به ترتیب مطرح می کند.

...

مشکلات تجزیه و تحلیل شغل

1. واکنش کارکنان: طبیعی است که کارکنان در برابر هر پدیده جدید و ناشناخته ای که برای آنها قابل فهم نیست، واکنش نشان دهند. بنابراین، قبل از اقدام به تجزیه و تحلیل شغل باید هدف از آن را خیلی صریح و بدون هیچگونه ابهامی برای متصدی شغل تشریح نمود.

2. کاستیهای فرایند تجزیه و تحلیل شغل: ممکن است که در نتیجه تجزیه و تحلیل شغل، تصویر مبهمی از شغل ارائه گردد. علت این است که افراد مختلف، از دیدگاه های مختلف به یک شغل نگاه می کنند و از آن برداشت متفاوتی دارند؛ در نتیجه، گاهی به سوالاتی درباره وظایف یک شغل پاسخهای متفاوت یا حتی متناقضی داده می شود.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید