دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 43 KB
تعداد صفحات : 81
بازدیدها : 612
برچسبها : كارآموزی بسته بندی گوشت
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
فصل اول
تاریخچه شرکت
پروار بندی
کشتارگاه
بسته بندی
تبدیل مازاد
ذهتابی
سالامبور سازی
کارخانه خوراک دام
فصل دوم
آشنائی کلی با شرکت
فعالیت های اصلی کارخانه
آشنائی با مراکز هزینه
قرنطینه
دامپروری
کشتارگاه
بسته بندی
واحدهای جانبی
تأسیسات
تعمیر و نگهداری
مدیران
سایر خدمات
خدمات عمومی
کارخانه خوراک دام
فصل سوم
آشنائی با ثبت های حسابداری
********************
تاریخچه شرکت
شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران در سال 1352 در زمینی به مساحت 5/243 هکتار واقع در 45 کیلومتری قزوین با احداث کشتارگاه ، سردخانه ،کارخانه خوراک دام ، بهاربند جهت نگهداری دام و پرواربندی دام به منظور تهیه ، تولید وبسته بندی گوشت و فراورده های مربوط تأسیس گردید.
دراین راستا شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران دامهای قابل پروار را از اقصی نقاط کشور خریداری و جهت پرواربندی به واحد پرواربندی حمل می نماید.این مجتمع یکی ازعمده ترین خریداران دام کشور می باشد که بطور روزانه دامهای دامداران را از سراسر کشور خریداری و بهاء آن را بطور نقدی پرداخت می نماید. خرید روزانه در مقیاس بالا و پروار بندی با ظرفیت زیاد دو عامل مهمی است که شرکت زیاران را تبدیل به عمده ترین تولید و تنظیم کننده بازار گوشت تازه در سطح کشور و تهران نموده است .
شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران قادر است همزمان در حین کشتار بهداشتی آلایش خوراکی و غیر خوراکی را استحصال و ضایعات دام را به پودر گوشت و خون تبدیل نموده و ضمن فروش لاشه های استحصالی قسمتی را در بسته بندی کارتنی و قسمتی را بطور بشقابی در ظروف یکبار مصرف بطور بهداشتی بسته بندی نماید . ظرفیت پروار بندی هر دوره 4 ماهه در سال یکصد هزار راس گوسفند و 30 هزار راس گاو و گوساله می باشد . این شرکت قادر است روزانه 1500 راس گوسفند و 400 راس گاو را بصورت مکانیزه و کاملا بهداشتی ذبح نموده و بسته بندی نماید . در حال حاضر شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران از کشتارگاههای پیشرفته خاورمیانه محسوب می شود .
...
عوامل هزینه قیمت تمام شده ( بهای ساخت )
عوامل هزینه های تولیدی که در یک مؤسسه تولیدی انجام می شوند و در نهایت قیمت تمام شده عملیات تولیدی یا مراحل تکمیل مصول را تشکیل می دهند به شرح ذیل می باشند :
الف ) هزینه های مستقیم : شامل انواع هزینه هایی است که مستقیماً و در امر تولید محصولات دخالت دارند و شامل موارد زیر می شوند:
- مواد مستقیم تولیدی : این مواد شامل آن دسته از موادی می گردد که مستقیماً در تولید محصول به کار برده می شوند و به آسانی می توان قیمت آنها را در ارتباط با واحد محصول تولیدی با یک مرحله عمل اندازه گیری نمود.
- کار مستقیم تولیدی : کار مستقیم شامل کلیه هزینه های پرسنلی افرادی است که مستقیماً در تولید محصول دخیل بوده و مستقیماً با ماشین آلات و مواد تولید کننده محصول در مراحل مختلف تولید کار کرده و محصول نهایی را تولید می نماید.
- سایرهزینه های مستقیم تولیدی : این گونه هزینه ها که گاهی اصطلاح سربار مستقیم نیز به آنها اطلاق می شود ، شامل هر گونه هزینه تولیدی به غیراز مواد و کار مستقیم می گردد و بتوان به آسانی با واحد محصول مرتبط نمود.
ب ) هزینه های غیر مستقیم : شامل انواع هزینه هایی است که ارتباط مستقیم با تولید محصولات نداشته بلکه بطور غیر مستقیم تولید محصولات را تسهیل می نماید
...
1. حساب های دفتر کل : حساب های دفتر کل صنعتی شرکت با یک کد سه رقمی مشخص می گردد که این کد عیناً منطبق با کد مراکز هزینه می باشد بدین ترتیب که برای هر یک از مراحل و مراکز تولیدی و خدماتی یک حساب در دفتر کل صنعتی شرکت نگهداری می شود که عیناً با کد مربوط به آن مرکز منطبق است
2.حساب های معین اصلی : حساب های معین اصلی مربوط به هر یک از حساب های دفتر کل صنعتی شرکت با استفاده از یک کد دو رقمی مشخصمی گردد این قسمت از کد حساب ها مشخص کننده عوامل اصلی هزینه های مراکز تولیدی می باشد و فقط هنگامی معنی پیدا می کند که همراه با کد مربوط به حساب دفتر کل به کار برده شود.
3. حساب های معین تفضیلی : حساب های معین تفضیلی مربوط به هر یک از حساب های معین اصلی صنعتی شرکت می باشد که با استفاده از یک کد سه رقمی مشخص می گردند همانطور که فوقاً اشاره شد کد حساب های تفضیلی معین نیز فقط هنگامی معنی پیدا می کند که همراه با کد حساب های مربوط معین اصلی و حساب های دفتر کل نوشته شود.
...
خرید و دانلود آنی فایل