دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 107 KB
تعداد صفحات : 44
بازدیدها : 966
برچسبها : تکنیکهای بودجه بندی بودجه بندی سازمان سیستم بودجه بندی
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلمعرفی پروژه رشته حسابداری طراحی یک سیستم جامع بودجه بندی و بررسی انواع تکنیکهای بودجه بندی
اشاره ای به بخشهایی از متن پروژه دانلودی:
مقدمه:
در بعضی محیط ها، مدیران ممکن است به این نتیجه برسند که بودجه مبلغ پولی است که حتما باید خرج شود . این مشکل به ویژه در واحدهای خدماتی و یا در سازمان های بخش عمومی که عملکرد آنها تنها با مقایسه بین مخارج بودجه ای و واقعی سنجیده می شود. اتفاق می افتد . بودجه بر اساس ماده یک قانون محاسبات عمومی کشور اینگونه تعریف شده است : بودجه کل کشور برنامه مالی یکساله دولت است که از یک طرف هزینه ها و سایر مخارج را برآورد و از طرف دیگر درآمدها و سایر منابع تامین اعتبار را برای دستیابی به هدفهای مورد نظر دولت پیش بینی می نماید به بیان دیگر می توان گفت که بودجه عبارت است از برنامه عملیات برحسب مقادیر و برای یک دوره زمانی معین.
تعریف و تبیین مسئله تحقیق (موضوع تحقیق)
از آنجا که بودجه در تمام بخش های تولیدی، خدماتی، عمومی و غیرانتفاعی استفاده می شود. لذا در زیر ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص بودجه، انواع تکنیک های بودجه بندی از قبیل بودجه بندی سنتی، بودجه بندی افزایشی و متحرک، بودجه بندی بر مینای برنامه، بودجه بندی بر مبنای عملکرد، بودجه بندی بر مبنای صفر و بودجه بندی بر مبنای فعالیت، معرفی می شود.
قلمرو موضوعی تحقیق
اهداف تحقیق
هدف از تبیین و تشریح سیستم بودجه بندی همانطور که در توضیحات فوق ذکر شده اینست که با بررسی و تحلیل نوع بودجه بندی یک سازمان، بتوانیم آثار یک فرآیند بودجه بندی را در سازمان مذکور مورد بررسی قرار داده و جنبه های مختلف آن را مورد کاوش قرار دهیم تا در پایان تفاوت های عملکرد یک سازمان با سیستم بودجه بندی و یک سازمان فاقد سیستم بودجه بندی را مطرح نماییم.
و از آنجا سازمان مورد نظر بنده که مورد بررسی سیستم بودجه بندی قرار خواهد گرفت سازمان بهزیستی استان گیلان می باشد . طی این تحقیق مشخص خواهد شد که اگر در این سازمان که در واقع یک نهاد حمایتی در سطح استان می باشد فرآیند پیش بینی بودجه بندی انجام نگیرد این سازمان در عملکرد اجرایی و عملیاتی خود دچار چه مشکلاتی خواهد شد. زیرا با توجه به جمعیت تحت حمایت خود بخشی عظیم از مخارج این سازمان باید صرف امور توانبخشی و حمایت معلولان قرار خواهد گرفت که در صورت نداشتن بودجه بندی دقیق، بدون تردید در راستای اهداف خود دچار مشکل خواهد شد. ...
سیستم بودجه بندی بر مبنای عملکرد از سال 1970 در ایالت های آمریکا بعنوان یک ابداع و نوآوری و بمنظور تحول در نظام بودجه بندی معرفی شد. مجلس آمریکا در سال 1994 بودجه ریزی بر مبنای عملکرد را اینگونه تعریف کرد که بودجه عملیاتی از عباراتی مثل وظیفه، هدف و مقصد استفاده می کند تا توضیح دهد چرا پول خرج می شود. این یک راه برای تخصیص منابعی است که برای دست یابی به مقاصد خاصی مبتنی بر هدفهای برنامه ونتایج، حساب شده باشد.
بنابراین می توان بیان کرد که بودجه بندی بر مبنای عملکرد عبارتست از برنامه سالانه بهمراه بودجه سالانه که رابطه میان وجه تخصیص یافته به هر برنامه و نتایج بدست آمده از آن برنامه را نشان می دهد. یعنی با میزان مشخصی مخارج انجام شده در هر برنامه، باید مجموعه ای معین از هدفها تامین شود. ...
بر اساس تعریف انجمن حسابداران مدیریت خبره انگلستان، بودجه بندی بر مبنای صفر روشی است که در آن تک تک اقلام هزینه باید توجیه داشته باشند، چنان که اقداماتی که به آن مربوط می شوند، انگار برای اولین بار انجام می شود. اگر مصوبه ای وجود نداشته باشد، بودجه از رقم صفر آغاز خواهد شد.
به نظر می رسد بکارگیری این رویکرد در سازمان های بخش دولتی کاملاً بجاست. در این سازمان ها وجوه از محل درآمدهای مالیاتی و پرداخت های دولتی و نوعاً در مبالغ کم تخصیص داده می شود. هدف دارنده وجوه هم باید ارائه بهترین خدمت ممکن در محدوده بودجه قرار داده شده باشد. ویژگی اصلی این نوع بودجه آن است که بر محصول چرخه ای که قرار است برای آن بودجه نویسی انجام شود، تاکید می کند، یعنی از محصول مورد بودجه شروع می کند و به عقب بر می گردد تا به منابع مورد نیاز برسد و این برعکس عملی است که در بودجه سنتی انجام می شود. ...
فهرست مطالب پروژه
فصل اول
مقدمه
تعریف و تبیین مسئله تحقیق (موضوع تحقیق)
انواع تکنیک های بودجه بندی
ساختار بودجه
ضرورت و اهمیت بودجه بندی
اهداف تحقیق
سوال ها و فرضیه ها
قلمرو تحقیق
تعریف اصطلاحات و واژه های تحقیق
فصل دوم ادبیات تحقیق
بودجه بندی سنتی
سیستم بودجه بندی بر مبنای برنامه
سیستم بودجه بندی بر مبنای عملکرد
سیستم بودجه بندی بر مبنای صفر
مزایای بودجه بندی بر مبنای صفر
سیستم بودجه بندی برمبنای عملکرد
پیشینه تحقیق
تاریخچه بودجه در جهان
تاریخچه بودجه در ایران
تعریف بودجه
اصول بودجه
اصل سالانه بودن بودجه
اصل تقدم درآمد بر هزینه
اصل تعادل بودجه
اصل پیش بینی و تقدم
اصل وحدت بودجه
فصل سوم
مقدمه
جامعه آماری
روش اجرای تحقیق بر اساس هدف
روش اجرای تحقیق بر اساس ماهیت
روشهای جمع آوری داده چطوری انجام می شود؟
روش کتابخانه ای
روش تحقیق میدانی
روایی ابزار سنجش (validity)
پایایی سنجش (reliability)
فصل چهارم
مقدمه
تحلیل های آماری
جواب دادن سوالات
فصل پنجم
مقدمه
خلاصه اطلاعات دموگرافیک
نتیجه گیری
پیشنهادات کاربردی
پیشنهادات پژوهشی
منابع
ضمائم
خرید و دانلود آنی فایل